top of page

Trots!

Bij de viering van het 100 jarig bestaan van onze bakkerij op zondag 15 mei 2022, heeft Gouverneur Roemer het predicaat 'Hofleverancier' aan ons uitgereikt, samen met de oorkonde die bij dit predicaat hoort. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan Bakkerij Franssen V.O.F. in Epen. 

Dit predicaat is voor ons de kroon op ons werk. Wij zijn super trots om dit als derde generatie in ons familiebedrijf te mogen bereiken, naast de mijlpaal van ons 100-jarig bestaan! Wij zijn de tweede onderneming en de eerste bakker in onze gemeente Gulpen-Wittem die de titel 'Hofleverancier' mag voeren, extra bijzonder is dat wij de 50e hofleverancier in Limburg zijn!

 

Uitzending Limbourgeois:
 

Uitzending 3 Heuvelland:
 

Over het hofleverancierschap
 


De richtlijnen om in aanmerking te komen voor het mogen voeren van het predicaat ‘Hofleverancier’ moeten voldoen aan drie criteria:

  • Vereiste dat de onderneming minimaal 100 jaar bestaat

  • Er moet sprake zijn van een onberispelijke bedrijfsvoering

  • De onderneming moet binnen de bedrijfstak een vooraanstaande plaats innemen in de regio


Meer informatie over het predicaat Hofleverancier is terug te vinden via de website van het Koninklijk Huis: https://www.koninklijkhuis.nl/onderwerpen/onderscheidingen/predicaat-hofleverancier/aanvragen

 

bottom of page